Προπονητής φυσικής κατάστασης ο Κωνσταντίνος Ντάλλας

Ο Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Κωνσταντίνο Ντάλλα.

Ο Κωνσταντίνος Ντάλλας εντάσσεται στο προπονητικό τιμ του Α.Σ.Καρδίτσας Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, με αρμοδιότητα τη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση των αθλητών. Ο Καρδιτσιώτης προπονητής, είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας με ειδικότητα τον κλασικό αθλητισμό και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος από το ίδιο Πανεπιστήμιο.

Εργάζεται ως προπονητής στον κλασικό αθλητισμό, ενώ παράλληλα έχει αναλάβει σημαντικά αντικείμενα, όπως πρόσφατα ο εγκλιματισμός του υπερμαραθωνοδρόμου Σπύρου Λογοθέτη, αλλά και η συνεργασία του με το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Εργοφυσιολογίας “Fame Lab” με διεθνή δραστηριότητα.

Ο Κωνσταντίνος Ντάλλας θα έχει την ευθύνη της αθλητικής βελτίωσης και της φυσικής κατάστασης των αθλητών και είναι χαρά μας, που ένας νέος Καρδιτσιώτης επιστήμονας εντάσσεται στο προπονητικό τιμ της ομάδας μας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Σ.Κ. και του ευχόμαστε υγεία, δύναμη και επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ

Με την προσθήκη του Κ. Ντάλλα, ολοκληρώνεται το τεχνικό τιμ, το οποίο πλέον αποτελούν οι Κώστας Κομποδιέτας (πρώτος προπονητής), Γιάννης Χασιώτης και Γιάννης Μίσσας (συνεργάτες προπονητές μπάσκετ) και Κωνσταντίνος Ντάλλας (προπονητής φυσικής κατάστασης). Μια ομάδα αποτελούμενη από νέους καταρτισμένους προπονητές, με έντονο το Καρδιτσιώτικο στοιχείο, με πολλή όρεξη για δουλειά, η οποία ξεκινά στις 19 Αυγούστου, στην “πρώτη” της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

TOP