Μοναδικός στόχος η νίκη

Την ποιοτική και έμπειρη ομάδα του Οίακα Ναυπλίου υποδέχεται το Σάββατο ο Α.Σ.Κ.

Παιχνίδι – κλειδί για τη συνέχεια, είναι το ματς που δίνει το Σάββατο ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής, στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου. Ο Α.Σ.Κ. μπαίνει από το Σάββατο σε μια εβδομάδα – φωτιά, καθώς θα χρειαστεί να δώσει τρεις αγώνες μέσα σε οκτώ ημέρες. Το Σάββατο υποδέχεται τον Οίακα, την Τετάρτη ταξιδεύει στην Αθήνα για το εξ αναβολής ματς με τον Τρίτωνα, ενώ το επόμενο Σάββατο θα βρεθεί και πάλι στην Αθήνα, για την αναμέτρηση με τον Αμύντα στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής.

Τα συνεχόμενα ματς, σίγουρα δημιουργούν πίεση και κούραση στην ομάδα, όμως ο Α.Σ.Κ. κοιτά κάθε ματς ξεχωριστά και επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον στον αγώνα απέναντι στον Οίακα Ναυπλίου. Ο σύλλογος της Πελοποννήσου, μπορεί να είναι νεοφώτιστος στην κατηγορία, όμως μόνο άπειρο σύνολο δε διαθέτει, καθώς το ρόστερ του αποτελείται από παίκτες με πολλές παραστάσεις. Οι Κουμπούρας, Παπαντωνίου, Καλλινικίδης έχουν μεγάλη εμπειρία από το υψηλό επίπεδο, το ίδιο και ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς, που αγωνίζεται στον Οίακα και αποτελεί έναν από τους πιο ποιοτικούς ψηλούς της κατηγορίας, άλλωστε οι Καρδιτσιώτες γνωρίζουν το Σέρβο σέντερ από τη θητεία του στον Α.Σ.Κ. την περίοδο 2017-18. Ένας ακόμη πρώην παίκτης του Α.Σ.Κ., ο Παντελής Σκορδάς, επιστρέφει στην Καρδίτσα με τη φανέλα του Οίακα και μαζί με τους Μακρή, Σιμιτζή, Ζώρζο, Βύρλα, Ραζή και Ψημίτη, είναι στις επιλογές του προπονητή Χάρη Κουλουριώτη.

Μετά λοιπόν την ήττα στη Βέροια, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD θέλει να επιστρέψει στις νίκες, αλλά έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, καθώς θα υποδεχθεί μια ποιοτική και πλήρη ομάδα. Οι «κυανόλευκοι» προπονούνται σε πλήρη ρυθμό από τη Δευτέρα και προετοιμάζονται για ένα σκληρό αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα βελτιώσει τη θέση της ομάδας στο βαθμολογικό πίνακα της Α2 Εθνικής.

Η διαιτητική τριάδα στο ματς του Σαββάτου που θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Νέο κλειστό γυμναστήριο Καρδίτσας, απαρτίζεται από τους κ.κ. Ξενικάκη, Λουλουδιάδη και Αγραφιώτη.

TOP