Με πίστη στις δυνάμεις του ο Α.Σ.Κ.

Το νέο κλειστό υποδέχεται μια μεγάλη αθλητική γιορτή στο Α.Σ. Καρδίτσας KSD- Ολυμπιακός

Ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός υποδέχεται η πόλη μας το Σάββατο, καθώς στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, ο Α.Σ.Καρδίτσας KSD υποδέχεται τον Ολυμπιακό, για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής. Ένας αγώνας με μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις δυο ομάδες, αλλά ταυτόχρονα και μια γιορτή του αθλητισμού της περιοχής μας, που υποδέχεται ένα τεράστιο αθλητικό μέγεθος όπως είναι ο Ολυμπιακός. Η φετινή ομάδα είναι ένα μίγμα έμπειρων αθλητών με παραστάσεις στην Α2 και νεαρών διεθνών αθλητών που αποτελούν τους επόμενους πρωταγωνιστές για τους “ερυθρόλευκους”, που μέχρι στιγμής δείχνει σημάδια διαρκούς βελτίωσης, μετρώντας οκτώ συνεχόμενες νίκες και συνολικό ρεκόρ 9-1 στο πρωτάθλημα.

Το όνομα, αλλά και η αγωνιστική αξία του αντιπάλου, δίνουν επιπλέον κίνητρο στην ομάδα του Α.Σ.Κ. που θα παλέψει να υπερασπιστεί την έδρα της και να φτάσει σε μια πολύ σημαντική νίκη. Οι παίκτες του Κώστα Κομποδιέτα, σέβονται και αναγνωρίζουν τις δυνατότητες του αντιπάλου, αλλά επίσης πιστεύουν στις δικές τους δυνάμεις, στην καθημερινή προσπάθεια στο γήπεδο και θέλουν το Σάββατο, με τη βοήθεια των φιλάθλων να διεκδικήσουν τη νίκη. Οι “κυανόλευκοι” περιμένουν τη φίλαθλη Καρδίτσα να γεμίσει το “στολίδι” της πόλης μας, το νέο κλειστό γυμναστήριο και να αντλήσουν ενέργεια και πάθος από την κερκίδα. Το παιχνίδι, θυμίζουμε πως θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 5 μ.μ. στο νέο κλειστό γυμναστήριο, με διαιτητές τους κ.κ. Συμεωνίδη, Μπακάλη και Ντούρα.

Ο Α.Σ.Κ. τιμά τον Αργύρη Καμπούρη

Στο ημίχρονο του αγώνα, θα βραβευτεί από τον Α.Σ. Καρδίτσας KSD, μια σπουδαία προσωπικότητα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μπάσκετ, που σημάδεψε μια τεράστια ιστορική στιγμή για τον αθλητισμό της χώρας μας. Ο Αργύρης Καμπούρης, τεχνικός σύμβουλος σήμερα του Ολυμπιακού, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο στην ανάπαυλα. Ο παλαίμαχος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, με 126 συμμετοχές στην Εθνική Ανδρών,  με 16 σεζόν (1979-1995) με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές, στον ιστορικό θρίαμβο του 1987. Με δυο δικές του βολές, γράφτηκε το τελικό 103-101 στο ματς με την τότε Σοβιετική Ένωση και η χώρα μας πανηγύρισε για πρώτη φορά έναν ευρωπαϊκό τίτλο σε ομαδικό άθλημα, το Ευρωμπάσκετ του ’87, το οποίο έμελλε να είναι η αφετηρία για την άνοδο και την ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ. Η αγωνιστική του προσφορά αλλά και το ήθος του, τον κατατάσσουν στις μεγάλες δόξες του ελληνικού αθλητισμού.

Μαζεύουμε τρόφιμα, βοηθούμε τους συνάνθρωπους μας

Σε συνέντευξη Τύπου που δόθηκε χθες στο Δημαρχείο, ανακοινώθηκε η κοινή πρωτοβουλία του Δήμου Καρδίτσας και του Α.Σ.Κ. για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό. Παρόντες στη συνέντευξη Τύπου, ο Δήμαρχος Καρδίτσας κ.Βασίλης Τσιάκος, η αρμόδια Αντιδήμαρχος κα Ουρανία Σούφλα και εκ μέρους του σωματείου μας, ο Χρήστος Δεληγιάννης. Όλοι οι παρόντες τόνισαν την ανάγκη να δείξει η κοινωνία μας την αλληλεγγύη και τη στήριξή της στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ειδικά ενόψει των γιορτινών ημερών. Έτσι λοιπόν, καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν το Σάββατο στις 5 μ.μ. στον αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό, να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον ματς και παράλληλα, να συνεισφέρουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία θα βοηθήσουν συνανθρώπους μας τις ημέρες των γιορτών.

Προπώληση εισιτηρίων για το ματς με Ολυμπιακό

Συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, η γενική είσοδος είναι 10 €, δωρεάν θα μπουν στο γήπεδο τα παιδιά έως 12 ετών, ενώ για τους νέους και τα παιδιά 13-18 ετών, το εισιτήριο έχει 3 €. Ισχύουν βέβαια κανονικά, όλες οι κάρτες διαρκείας για τους κατόχους.

Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήριά τους, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου. Η προπώληση θα γίνεται καθημερινά 7-9 στα γραφεία του συλλόγου (Σμύρνης 2 στον κεντρικό πεζόδρομο) και το Σάββατο την ημέρα του αγώνα, 11-1 το μεσημέρι. Εισιτήρια διατίθενται επίσης, από τα μέλη της διοίκησης του Α.Σ.Κ.

TOP