Ειδήσεις

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020

Το Hellenic Coin δίπλα στον αθλητισμό

Συμπαίκτης του ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά, πως στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών, προστίθεται η εταιρεία Hellenic Coin, το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, που αναπτύσσεται δυναμικά στο χώρο των συναλλαγών.

Το Hellenic Coin αποτελεί το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα, δημιουργήθηκε το 2015 και ήδη έχει καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου ως μία ιδανική επιλογή για τις συναλλαγές του με τη χρήση ψηφιακού νομίσματος, που αποτελεί την πλέον εξελιγμένη τάση της σύγχρονης οικονομίας.

Εκπροσωπεί το μέλλον στις συναλλαγές με ψηφιακά νομίσματα και στόχος του Hellenic Coin,  είναι να το εμπιστευτούν  όσο το δυνατό περισσότεροι καταναλωτές για τις συναλλαγές τους. Με ασφάλεια συναλλαγών, επενδυτική προοπτική και ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης, το Hellenic Coin αποτελεί μια νέα, δυναμική πρόταση στο χώρο των ψηφιακών συναλλαγών στους τομείς της λιανικής πώλησης, της ενέργειας, της ηλεκτροκίνησης και της περιβαλλοντικής διαχείρισης.

Σε μια δύσκολη περίοδο για τον αθλητισμό και την κοινωνία μας, ο ΘΕΟΝΗ Α.Σ.Καρδίτσας, καλωσορίζει με χαρά το Hellenic Coin στην ομάδα των Μεγάλων Χορηγών για την περίοδο 2020-2021, προσβλέποντας στο παρόν, αλλά και τη μελλοντική προοπτική μιας τέτοιας συνεργασίας.

Χορηγοί

Στατιστικά (loading)