Αυλαία στην αγωνιστική περίοδο

ασκ

Τη Δάφνη Δαφνίου υποδέχεται το Σάββατο (3 μ.μ.) ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας

Τον τελευταίο του αγώνα για την εφετινή περίοδο δίνει το Σάββατο στις 3 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας. Ένας αγώνας που ορίσθηκε μετά από απόφαση του ΑΣΕΑΔ και φέρνει την ομάδα της πόλης μας αντιμέτωπη με τη Δάφνη Δαφνίου. Η ομάδα της Αθήνας δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ για τον μηδενισμό της στον αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων της 21ης αγωνιστικής στις 12 Μαρτίου και έτσι, το Σάββατο θα γίνει κανονικά το παιχνίδι που θα κλείσει τις υποχρεώσεις των «κυανόλευκων» για την εφετινή αγωνιστική περίοδο.

Το παιχνίδι δεν έχει βαθμολογική σημασία, ενώ το αποτέλεσμά του δεν επηρεάζει την τελική κατάταξη, μιας και ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας ήδη εδώ και ενάμιση μήνα, έχει κατακτήσει και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλητή και την απευθείας άνοδο στη Basket League. Παρόλα αυτά, οι «κυανόλευκοι» σεβόμενοι τις αποφάσεις των δικαιοδοτικών οργάνων αλλά και το κύρος του πρωταθλήματος, θα παραταχθούν με πλήρη σύνθεση και θα αγωνιστούν απέναντι στη Δάφνη Δαφνίου.

Στο γήπεδο θα βρίσκεται και το Κύπελλο του Πρωταθλητή και όσοι μικροί ή μεγάλοι φίλοι της ομάδας θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί με το τρόπαιο, θα έχουν αυτή τη δυνατότητα στο ημίχρονο και μετά τον αγώνα.

Στις 3 μ.μ. το ματς – Ελεύθερη είσοδος για τους κάτω των 18 ετών

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 3 μ.μ. στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας, με διαιτητές τους κ.κ. Δόλγυρα (Συνδ.Μαγνησίας), Ντόγκα (Συνδ.Ημαθίας) και Χατζημπαλίδη (Συνδ. Κεντρ.Μακεδονίας). Η είσοδος στον αγώνα του Σαββάτου, είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους κάτω των 18 ετών.

Δείπνο από τη διοίκηση σε όλη την ομάδα

Ενόψει της ολοκλήρωσης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, το βράδυ της Πέμπτης η διοίκηση του Α.Σ.Καρδίτσας παρέθεσε δείπνο σε όλη την ομάδα στο εστιατόριο «Κίονες» της πόλης μας. Σε γιορτινό κλίμα, τα μέλη της ομάδας και η διοίκηση είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να θυμηθούν όμορφες στιγμές της εφετινής καταπληκτικής σεζόν, επιβεβαιώνοντας το μυστικό της πορείας της ομάδας, που δεν ήταν άλλο από το οικογενειακό κλίμα.

TOP