Χρήστος Δεληγιάννης, Νίκος Παπανικολόπουλος και Γιάννης Αθηναίου για τον «τελικό παραμονής» με τον Ιωνικό! (vid)

Για τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, τον τελικό παραμονής με αντίπαλο τον Ιωνικό το Σάββατο (7:15 μ.μ.) στο Κ.Γ. «Γιάννης Μπουρούσης», δηλώσεις παραχώρησαν ο Γενικός Διευθυντής της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κ. Χρήστος Δεληγιάννης, προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο αρχηγός της, Γιάννης Αθηναίου.

Ο κ. Δεληγιάννης επισήμανε το χαρακτήρα τελικού του αγώνα και αναφερόμενος στη συνολική προσπάθεια της ομάδας όλη τη χρονιά, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να κατακλύσει το γήπεδο και όλοι μαζί να ωθήσουν την ομάδα της πόλης στη νίκη που θα οδηγήσει στην παραμονή στην Basket League: «Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά, το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται και το Σάββατο έχουμε μπροστά μας την ώρα του τελικού παραμονής. Ένας ΄τελικός’ ο οποίος θα δοθεί ανάμεσα στον Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ και την ομάδα του Ιωνικού για το ποιος θα παραμείνει στην κατηγορία. Η προσπάθεια η οποία έγινε από την ομάδα ήταν τεράστια όλη τη χρονιά κι αυτό το οποίο θέλουμε είναι να κλείσουμε αυτήν την αγωνιστική περίοδο με μία μεγάλη νίκη που θα μας κρατήσει στην Basket League. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα κατακλύσει το κλειστό, θα δώσει την ομάδα τη βοήθεια και την ώθηση που χρειάζεται για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτό το σπουδαίο γεγονός: την παραμονή στην Basket League»!

Με τη σειρά του ο κόουτς κ. Παπανικολόπουλος αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα αλλά και στο βαθμό δυσκολίας του επερχόμενου αγώνα, τονίζοντας όμως ότι η έδρα θα παίξει το ρόλο της: «Είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς και το τελευταίο παιχνίδι στην έδρα μας κόντρα στον αντίπαλο που διεκδικεί κι αυτός την παραμονή του στην κατηγορία. Νομίζω ότι σε μία δύσκολη χρονιά, με τραυματισμούς και πολλές δυσκολίες για την ομάδα, φέραμε την κατάσταση εκεί που θέλουμε, σε ένα παιχνίδι στην έδρα μας, ώστε να κερδίσουμε και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την παραμονή στην κατηγορία. Ξέρουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ακόμη και το scouting των αντιπάλων είναι δύσκολο, λόγω των προσθαφαιρέσεων που έγιναν τον τελευταίο καιρό, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι το Σάββατο».

Τέλος, ο αρχηγός Γιάννης Αθηναίου έστειλε μήνυμα-κάλεσμα στον κόσμο της Καρδίτσας να βρεθεί στο γήπεδο και να στηρίξει την ομάδα, ώστε στο τέλος να πανηγυρίσουν όλοι μαζί το μεγάλο στόχο της παραμονής: «Μία δύσκολη χρονιά για όλους μας φτάνει στο τέλος της. Ο στόχος της παραμονής θα κριθεί το Σάββατο απέναντι στον Ιωνικό. Σας θέλουμε όλους δίπλα μας για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί αυτόν τον πολυπόθητο στόχο μας».

TOP