Διαπιστεύσεις ΜΜΕ και διευκρινίσεις για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels Collection

Το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ ενημερώνει ότι, στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoixman Basket League Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ – Κολοσσός Ρόδου H Hotels Collection το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, με ώρα έναρξης 17:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», θα διατίθενται διαπιστεύσεις για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ, εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ). Επισημαίνεται ότι κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει ΕΝΑ δημοσιογράφο.

Για την είσοδό τους (Θύρα courtseats, στη δυτική πλευρά του γηπέδου) στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση  αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ΔΕΝ επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στους προβλεπόμενους του γηπέδου από τον ΕΣΑΚΕ (οι σχετικές υποδείξεις θα γίνουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης), ενώ θα λειτουργήσει η αίθουσα Τύπου και η Μεικτή ζώνη.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την έκδοση διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους (με αναλυτικά στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, Μέσο εκπροσώπησης, email, τηλέφωνο), έως την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 14.00, ηλεκτρονικά στο mail: pressaskarditsas@gmail.com.

TOP