Διαπιστεύσεις ΜΜΕ και διευκρινίσεις για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ mateco

Το γραφείο Τύπου της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ενημερώνει ότι, στην αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Basket League Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ – ΠΑΟΚ mateco την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου, με ώρα έναρξης 19:15 στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης», θα διατίθενται διαπιστεύσεις για τους επαγγελματίες δημοσιογράφους μέλη Ενώσεων Συντακτών και ΠΣΑΤ, εκπροσώπους ΜΜΕ που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, καθώς και επαγγελματίες φωτογράφους (μέλη ΕΦΕ). Επισημαίνεται ότι κάθε ΜΜΕ μπορεί να διαπιστεύσει έναν (1) δημοσιογράφο.

Για την είσοδό τους (Θύρα courtseats, στη δυτική πλευρά του γηπέδου) στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα, είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση  αποδεικτικού στοιχείου ταυτοπροσωπίας.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ΔΕΝ επιτρέπεται η μετακίνησή τους σε άλλους χώρους, παρά μόνο στους προβλεπόμενους του γηπέδου από τον ΕΣΑΚΕ (οι σχετικές υποδείξεις θα γίνουν πριν την έναρξη της αναμέτρησης), ενώ θα λειτουργήσει η αίθουσα Τύπου και η Μεικτή ζώνη.

Όσα ΜΜΕ ενδιαφέρονται να καλύψουν τον αγώνα πρέπει να αποστείλουν αίτημα για την έκδοση διαπίστευσης ΕΝΟΣ συνεργάτη τους (με αναλυτικά στοιχεία του: ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, Μέσο εκπροσώπησης, email, τηλέφωνο), έως την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 14.00, ηλεκτρονικά στο mail: pressaskarditsas@gmail.com.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι δημοσιογράφοι και φωτογράφοι έχουν λάβει τη διαπίστευσή τους (από τους προηγούμενους επίσημους εντός έδρας αγώνες του Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ), οφείλουν να τη φέρουν μαζί τους για να τη χρησιμοποιήσουν κατά την είσοδό τους στο γήπεδο, καθώς αυτή βρίσκεται σε ισχύ για όλη τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

TOP