Γιάννης Γαπκιάδης και Γιώργος Καμπερίδης για τον αγώνα με το Περιστέρι (vid)

Δηλώσεις ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα (12/11, 19:15, ΕRΤ Sports 1) με το Περιστέρι Bwin παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του κ. Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ κ. Γιάννης Γαπκιάδης και ο αθλητής της ομάδας, Γιώργος Καμπερίδης.

Ο κ. Γαπκιάδης έπλεξε το εγκώμιο της αντίπαλης ομάδας για την αγωνιστική της ποιότητα και υπογράμμισε ότι ο Α.Σ.Κ. στοχεύει σε βελτιωμένη εμφάνιση για ένα καλό αποτέλεσμα: «Η εβδομάδα προετοιμασίας για τον αγώνα με το Περιστέρι βρίσκεται σε εξέλιξη. Παίζουμε απέναντι σε μία ομάδα με εγνωσμένης αξίας ρόστερ και αξιόλογο προπονητικό staff. Εμείς από την πλευρά μας θα επιδιώξουμε μία πολύ καλή εμφάνιση και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Καμπερίδης αναφέρθηκε στις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης που απαιτεί συγκέντρωση καθ’όλη τη διάρκειά της: «Συνεχίζουμε την προετοιμασία μας για το 6ο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι μας. Απέναντί μας θα βρούμε μία πολύ δύσκολη ομάδα, όπως το Περιστέρι που έχει γεμάτο ρόστερ. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 40 λεπτά για να μπορέσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να καταφέρουμε κάτι καλό σε αυτό το παιχνίδι».

TOP