Γιάννης Μίσσας και Νεοκλής Αβδάλας για τον αγώνα με τον Κολοσσό (vid)

Δηλώσεις ενόψει του Σαββατιάτικου αγώνα (10/2, 17:15) στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιάννης Μπουρούσης» με τον Κολοσσό Ρόδου H Hotels Collection παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του κ. Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, κ. Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής της ομάδας, Νεοκλής Αβδάλας.

Ο κ. Μίσσας εστίασε στη σημασία του αγώνα αλλά και την παρουσία του κόσμου το Σάββατο, σε ένα ματς που κλείνει τον κύκλο του ιδιότυπου φετινού προγράμματος, με τα σερί εκτός στον α’ γύρο και τα αντίστοιχα διαδοχικά εντός στο β’ γύρο παιχνίδια: «Στα τελευταία δύο παιχνίδια δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Όμως το Σάββατο, που τελειώνει και το σερί των εντός έδρας παιχνιδιών απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Κολοσσού, μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη. Θέλουμε να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα για να μπορέσουμε, μετά τη διακοπή και μπαίνοντας στο τελευταίο στάδιο του πρωταθλήματος, να είμαστε έτοιμοι τόσο αγωνιστικά όσο και ψυχολογικά. Ο κόσμος μας βοήθησε πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα, μας συμπαραστάθηκε και χωρίς αυτόν δε θα είχαμε πετύχει αυτές τις νίκες που πετύχαμε. Θέλουμε το Σάββατο να τον έχουμε δίπλα μας και στο τέλος της ημέρας να πανηγυρίσουμε μία πολύ σπουδαία νίκη για εμάς».

Από την πλευρά του, ο Νεοκλής Αβδάλας στάθηκε στην ανάγκη για αντίδραση μετά τα τελευταία δύο αποτελέσματα και κάλεσε τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο για να ωθήσει την ομάδα ώστε να επιστρέψει στις νίκες: «Προερχόμαστε από δύο δύσκολες ήττες απέναντι στην ΑΕΚ και το Περιστέρι. Είναι το έβδομο συνεχόμενο ματς στην έδρα μας. Θα θέλαμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως είναι σε όλα τα παιχνίδια, έτσι να είστε και σε αυτό για να πάρουμε τη νίκη».

TOP