Γιάννης Μίσσας και Νίκος Δίπλαρος για τον τελευταίο αγώνα των πλέι-άουτ με την ΑΕΚ (vid)

Δηλώσεις ενόψει της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-άουτ, το Σάββατο (27/4, 20:15), για τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ betsson παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του κ. Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας ΙΑΠΩΝΙΚΗ, κ. Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής Νίκος Δίπλαρος.

Ο κ. Μίσσας υπογράμμισε ότι ο ΑΣΚ συνεχίζει με σοβαρότητα την προσπάθειά του και το ίδιο θα πράξει κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ο στόχος είναι το καλό αγωνιστικό πρόσωπο και η ανταπόδοση στον κόσμο για τη συνολική φετινή του στήριξη: «Το Σάββατο δίνουμε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα, από την πρώτη προπόνηση, μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Πάτρας, έδειξε πόσο σοβαρή και πειθαρχημένη είναι. Έτσι λοιπόν και το Σάββατο, θέλουμε να κάνουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό παιχνίδι απέναντι στην ΑΕΚ που παρότι δεν υπάρχει βαθμολογικό κίνητρο, εμείς θέλουμε να δείξουμε το καλύτερό μας πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τον κόσμο μας και να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν».

Από την πλευρά του, ο Νίκος Δίπλαρος ζήτησε τη συμπαράσταση των φιλάθλων για τελευταία φορά φέτος, ώστε μαζί, ομάδα και κόσμος να κλείσουν μία επιτυχημένη σεζόν ιδανικά, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο: «Στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας, όπως έχει κάνει σε όλους τους αγώνες μας φέτος και μας έχει στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια. Είναι ένα παιχνίδι δύσκολο απέναντι στην ΑΕΚ. Εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να πάρουμε ό,τι μπορούμε από αυτόν τον αγώνα μπροστά στον κόσμο μας και να τελειώσουμε τη σεζόν με υγεία και με έναν όμορφο τρόπο».

TOP