Γιάννης Μίσσας και Σαΐντ Πριτζέτ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (vid)

Για τον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής (19/3, 17:00) με τον ΠΑΟΚ mateco, δηλώσεις παραχώρησαν ο συνεργάτης προπονητής του κ. Νίκου Παπανικολόπουλου στον Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό κ. Γιάννης Μίσσας και ο αθλητής Σαΐντ Πριτζέτ.

Ο κ. Μίσσας μίλησε για τις δυσκολίες της προσεχούς αναμέτρησης αλλά αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που καταβάλει ο Α.Σ.Κ. στο δρόμο για το μεγάλο στόχο της παραμονής: «Η ομάδα μας, μετά τη σπουδαία νίκη που πέτυχε απέναντι στον Άρη, δίνει ένα ακόμη πολύ απαιτητικό παιχνίδι την Κυριακή, απέναντι στον ΠΑΟΚ ο οποίος σίγουρα θα έχει πολύ καλή ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη που πέτυχε απέναντι στον Παναθηναϊκό κι έχοντας αλλάξει πρόσφατα προπονητή, σίγουρα θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Εμείς, από την πλευρά μας, δουλέψαμε με πολύ καλή ψυχολογία όλη την εβδομάδα. Θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι για ένα τόσο απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι και πιστεύω ότι θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να πάρουμε ό,τι καλύτερο από αυτό το ματς».

Από την πλευρά του, ο Σαΐντ Πριτζέτ υποστήριξε πως η ομάδα θέλει να διεκδικήσει τις πιθανότητες ενός θετικού αποτελέσματος στη Θεσσαλονίκη: «Έρχεται ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς στη Θεσσαλονίκη. Έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το ματς, όλοι θυμόμαστε τον αγώνα του 1ου γύρου. Χρειαζόμαστε ακόμη δύο νίκες και πρέπει να συνεχίσουμε ανάλογα».

TOP