Μπουρούσης: «Η επιτυχία της παραμονής ανήκει στην Καρδίτσα – Παραμένουμε υγιές Σωματείο» (vid)

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Α.Σ. Καρδίτσας ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ κ. Γιάννης Μπουρούσης τοποθετήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό Νίκαιας και μίλησε για τη συνολική φετινή προσπάθεια αλλά και τον τρόπο που λειτούργησε ο Οργανισμός για να έρθει ο μεγάλος στόχος της παραμονής.

Αναλυτικά:

«Μετά από πάρα πολύ καιρό βρίσκομαι μπροστά στις κάμερες για να μιλήσω για τη χρονιά αυτή. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πάρα πολύ φορτισμένος από την εξέλιξη του αγώνα με τον Ιωνικό. Ξεκινήσαμε πέρυσι μαζί με τα παιδιά της διοίκησης ώστε να έρθω να αγωνιστώ με την ομάδα και να φτάσουμε στην Α1. Στην αρχή της σεζόν φέτος, αγωνιστικά δεν ήμαστε πάρα πολύ καλοί. Εξωαγωνιστικά, ο κόσμος, οι σπόνσορες, η πόλη της Καρδίτσας έχουν στηρίξει πολύ αυτή τη διοίκηση και την ομάδα. Και πιστεύω ότι η νίκη κόντρα στον Ιωνικό και η επιτυχία της παραμονής ανήκει στην πόλη, μετά στους παίχτες, τον προπονητή και μετά στη διοίκηση. Γιατί αυτή η πόλη, από την οποία είμαι, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά της διοίκησης, πονάμε τον τόπο μας. Είδατε άλλη μία φορά ένα γήπεδο γεμάτο, όπως και στα περισσότερα παιχνίδια στην έδρα μας, πάντα κόσμια και με ήθος.

Από εκεί και πέρα, ξέρουμε ότι είμαστε στην Basket League για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Για την Καρδίτσα και τους Καρδιτσιώτες -γιατί πρέπει να το καταλάβουν- είναι μεγάλη επιτυχία, ότι ένα σωματείο, με μία ομάδα ατόμων, από τα τάρταρα πριν πολλά χρόνια, κατάφερε να μείνει στην Α1 κατηγορία για δεύτερη συνεχή χρονιά κι αυτό λέει πολλά. Λέει πολλά, γιατί είμαστε ‘υγιείς’ άνθρωποι. Κοιτάμε μόνο το καλό της ομάδας και της πόλης. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν πάρα πολλοί γιατί φέτος έγιναν πάρα πολλά. Κέρδισε η Καρδίτσα; Πώς κέρδισε η Καρδίτσα; Έχανε η Καρδίτσα; Δε μίλησε ποτέ κανένας. Δε βγήκα ποτέ να μιλήσω, ούτε εγώ, ούτε η διοίκηση. Καταλαβαίνω πολύ καλά το μπάσκετ και εφτά λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι, είχα τόσα πολλά νεύρα γιατί άφησα μία προσπάθεια φέτος να καθίσω να αγωνιστώ. Θα μου ήταν πολύ βαρύ αν η ομάδα δεν κέρδιζε και δεν παρέμενε στην κατηγορία για δεύτερη συνεχή χρονιά, κάτι το οποίο καταφέραμε χωρίς τη δική μου βοήθεια. Τουλάχιστον θα κοιμηθώ σήμερα ήσυχος. Γιατί πέρυσι, ο ιδρώτας που ρίξαμε, η προηγούμενη ομάδα και εγώ, όλη αυτή η προσπάθεια που κάναμε, θα πήγαινε στράφι.

Για άλλη μία φορά συγχαρητήρια στα παιδιά, στον κόσμο, σε όλη την Καρδίτσα που γέμισε το γήπεδο και θα συνεχίσει να το γεμίζει και θα παραμείνουμε ‘υγιείς’. Το λέω αυτό γιατί εμείς δεν είμαστε άτομα του συστήματος. Είμαστε άτομα που αγαπάμε το μπάσκετ και είμαστε εραστές του μπάσκετ. Το κάνουμε αφιλοκερδώς και το κάνουμε καθαρά για την πόλη μας. Αυτό να τονιστεί για να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχουν και τέτοιοι άνθρωποι στην επαρχία που αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν να πάει μπροστά. Ευχαριστώ πολύ, καλό Πάσχα να έχουμε με υγεία».

 

TOP