Νίκος Παπανικολόπουλος και Γιώργος Γκιουζέλης για το ματς με τον Απόλλωνα Πάτρας (vid)

Για τον προσεχή εντός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας Carna, δηλώσεις παραχώρησαν ο προπονητής του Α.Σ. Καρδίτσας Βιολογικό Χωριό κ. Νίκος Παπανικολόπουλος και ο αθλητής Γιώργος Γκιουζέλης.

Ο κ. Παπανικολόπουλος μίλησε για την ολοκλήρωση των αλλαγών στο ρόστερ και αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της παρουσίας του κόσμου στο Κυριακάτικο ματς που έχει χαρακτήρα τελικού: «Ολοκληρώθηκε ένας σημαντικός κύκλος για την ομάδα με προσθήκες κι αφαιρέσεις παικτών, ο οποίος είναι πάντα ένα δύσκολο κομμάτι. Βρήκαμε το τελικό μας ρόστερ και από την Κυριακή ξεκινάει μια σειρά πολύ σημαντικών παιχνιδιών για εμάς στα οποία στόχος είναι η νίκη που θα πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε ο κόσμος να συνεχίσει να στηρίζει την προσπάθεια, αρχής γενομένης από την Κυριακή και σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Γκιουζέλης ζήτησε τη στήριξη του κόσμου για μία σειρά κρίσιμων αγώνων που έρχονται, με πρώτο και κύριο το ματς της Κυριακής: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Κυριακή απέναντι στην ομάδα του Απόλλωνα. Για εμάς είναι ένα παιχνίδι το οποίο είναι τελικός και πρέπει να ξεκινήσουμε από αυτό για μία σειρά αγώνων με χαρακτήρα τελικού. Θέλουμε ο κόσμος να είναι μαζί μας και να μας στηρίξει σε αυτή την προσπάθεια».

TOP